zelfs het huren wordt een feest!

Event Concepten

 

5 TIPS OM EEN SUPERTOF EXAMENFEEST TE ORGANISEREN


We weten...je staat net aan het begin van: keihard leren voor je eindexamens, slapeloze nachten, sociale verwaarlozing etc etc...Wij gaan ervan uit dat jij dat diploma al keihard in "the pocket" hebt maaaarrr eerst hét officiële werk en daarna wordt het tijd voor een big party. 


Als je je eigen examenfeest wil organiseren, komt daar nog een hoop geregel bij kijken. Wil je weten hoe je dit het best kan aanpakken of hoe je je ouders instructies kunt geven? Wij vertellen je met deze 5 tips hoe je een supertof examenfeest geeft.

 

1. GEEF HET FEEST MET VRIENDEN

Als je het feest alleen geeft, weet je zeker dat jij de hele avond in het middelpunt van de belangstelling staat. Toch is het misschien nog wel handiger om het feest samen met vrienden te geven. Waarschijnlijk hebben jullie een gezamenlijke vriendenkring, dus willen jullie sowieso dezelfde mensen uitnodigen. Daarnaast ben jij natuurlijk niet de enige die geslaagd is; dat betekent dat er de komende tijd nog een stuk meer examenfeestjes gegeven worden. Het is dus makkelijker om de feestjes van jou en je vrienden samen te voegen. Zo deel je ook nog eens de kosten en kun je de organisatie van het feest, wat nog best veel werk kan zijn, mooi onderling verdelen.


2. THUIS OF EEN LOCATIE HUREN

Je kan voor het feest natuurlijk een zaaltje huren. Je hoeft er dan niet over na te denken wie de troep de volgende ochtend gaat opruimen, of je zorgen te maken of er wel genoeg ruimte is voor iedereen die wil komen. Het is echter een stuk goedkoper om het feestje bij jou of één van je vrienden thuis te geven. Zeker als je een tuin hebt, kan dit prima. Als je het feestje thuis geeft, is het wel zo netjes om de buren even van tevoren te informeren. Als je bij alle omwonenden gewoon even een briefje in de bus doet, weten ze dat ze die avond iets meer geluid dan normaal kunnen verwachten. Partyland Verhuur kan jou natuurlijk helpen met een vette partytent, tap, bier en de nodige toeters en bellen om jouw examenfeest tot een onvergetelijk moment te maken. 

Jouw mogelijke Partytent


3. ZORG VOOR HAPJES EN DRANKJES

Als je iedereen vraagt iets mee te nemen bespaar je kosten én weet je zeker dat iedereen iets te eten en te drinken heeft wat ze zelf lekker vinden. Zorg wel dat je zelf ook wat in huis haalt. Niet iedereen zal eraan denken iets mee te nemen, en je wilt natuurlijk niet halverwege het feestje opeens zonder snacks zitten! Als je er wel voor kiest om alles zelf in te kopen, zorg dan dat je van tevoren even uitrekent hoeveel je nodig hebt. Doe dit door wat je zelf gaat eten en drinken te vermenigvuldigen met het aantal mensen dat komt. Het is natuurlijk zonde om na afloop veel eten en drinken over te houden.


4. HOU REKENING MET HET WEER

Het mag dan wel zomer zijn, dat betekent niet dat het automatisch mooi weer wordt. Helaas kun je nooit helemaal voorspellen wat voor weer het wordt. Zorg daarom dat je overal op voorbereid bent! Als je een tuin hebt, kun je daar een tent van Partyland Verhuur neerzetten. Zo weet je zeker dat jullie, maar ook de hapjes en drankjes, buiten droog staan! Als je tot laat in de avond buiten wilt blijven, is het slim om naast een partytent ook een heater te huren. Ook in de zomer kan het nog wel eens flink afkoelen ’s avonds, en met een heater hoeft het feest niet vroegtijdig te stoppen omdat jullie het koud hebben. Ook daar kan Partyland je bij helpen!


5. MAAK EEN KNALLENDE PLAYLIST

Het inhuren van een DJ is behoorlijk prijzig en neemt daarnaast ook veel plek in. Gelukkig kun je net zo makkelijk zelf voor DJ spelen. Stel zelf een knallende playlist samen, bijvoorbeeld op Spotify, iTunes en Soundcloud (lekker gratis). Even geen inspiratie? Je vrienden hebben ongetwijfeld verzoeknummers!

 
offerte overzicht

Aantal artikelen: 0
Proforma totaal: € 0,00