zelfs het huren wordt een feest!

Partyland catalogus


Grenzeloos goed voor een geslaagd feest


Bij Partyland verhuur in Heerlen vindt u alles voor uw evenement of feest onder één dak. Of het nu gaat om het huren van een tent of toebehorende materialen voor een privéfeest, zakelijk- of publieksevent, festival, bruiloft of opslag, ervaren of onervaren in organiseren, Partyland biedt een compleet assortiment en advies op basis van uw persoonlijke wensen.

Partyland verhuur gelooft erin dat je als regionale partner bij ieder evenement- groot of klein een stijl- en succesvolle beleving kunt creëren die verder reikt dan enkel het verhuren van party & eventmaterialen zoals tenten en meubilair.

Kwaliteit, service en hygiëne staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Voor u een hele zorg minder! Daarnaast zijn al onze tenten gecertificeerd en worden volgens de richtlijnen gekeurd en gecontroleerd.

Met enkele, zorgvuldig door ons geselecteerde business partners, kunnen wij elk feest, maar ook groot evenement, een kwalitatief hoogwaardige invulling geven. Het is ons nog nooit niet gelukt! Dat is een uitdaging die als een rode draad door ons bedrijf loopt.

Door persoonlijk contact en advies krijgt uw feest of evenement de onvergetelijke ervaring die u wenst. Bij Partyland is uw feest of evenement onze uitdaging. 

 

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw en transportkosten.
De prijzen gelden voor drie dagen of een weekend. De toeslag per dag bedraagt 20%.

offerte overzicht

Aantal artikelen: 0
Proforma totaal: € 0,00