klasse in verhuur!

Werken bij Partyland

UPDATE  04-05-2017

VACATURE

Ben jij een echte harde werker en iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Wil jij o.a. werken met de mooiste en grootste festival- en partytenten in de regio en als eerste op het evenemententerrein staan? Partyland Verhuur is op zoek naar een tentenbouwer en meewerkend chauffeur/tentenbouwer.


TENTENBOUWER (40 uur)

Verantwoordelijkheden & taken
Als tentenbouwer ben je verantwoordelijk voor de op- en afbouw van onze (party)tenten richting onze klanten/ opdrachtgevers. Enkele bekende vormen van tenten zijn o.a.: pagodetenten, partytenten, aluhallen en festivaltenten, die te verkrijgen zijn van klein tot groot incl. toebehoren.

Vooral het opbouwen van grote partytenten is specialistenwerk, omdat er bijvoorbeeld gewerkt zal moeten worden met heftrucks. Ook komt het voor dat je op hoogte werkt om de constructie op te kunnen bouwen. e bent in staat om zelfstandig maar ook in teamverband te werken, aangezien het vaak om grote tenten op uiteenlopende locaties gaat.
Als je bij de klant bent adviseer je op een gastvrije manier over het gebruik van de materialen en mogelijke apparatuur, controleer je zorgvuldig de (technische) staat en zorg je voor een juiste (administratieve) afhandeling.

Daarnaast voer je werkzaamheden uit met betrekking tot het behoud en onderhoud van ons verhuurassortiment.

Functie-eisen

 • Ervaring met onderhoud/reparatie van machines;
 • Bezit van een rijbewijs B is een pré;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent een echte doorzetter;
 • Je kunt fysiek werk aan;
 • Veiligheid staat bij jou voorop;
 • Stressbestendigheid, inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent collegiaal en werkt graag in teamverband;
 • Je hebt een servicegerichte- gastvrije instelling en bent je klanten altijd behulpzaam;


MEEWERKEND CHAUFFEUR/ TENTENBOUWER (40 uur)

Verantwoordelijkheden & taken
Als chauffeur zorg jij ervoor dat de orders verwerkt worden en de desbetreffende verhuurmaterialen- en/of assortiment bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats.
Als je bij de klant bent adviseer je op een gastvrije manier over het gebruik van de materialen en mogelijke apparatuur, controleer je zorgvuldig de (technische) staat en zorg je voor een juiste (administratieve) afhandeling. Tevens ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de op- en afbouw van kleine en grote projecten en verhelp je storingen aan de verhuurde materialen/apparatuur bij de klant.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van rijbewijs BE;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent een echte doorzetter;
 • Je kunt fysiek werk aan;
 • Je bent collegiaal en werkt graag in teamverband;
 • Je hebt een servicegerichte- gastvrije instelling en bent je klanten altijd behulpzaam;
 • Veiligheid staat bij jou voorop;


STAGE
Ter ondersteuning  van ons team zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires die graag de materie van de opleiding in de praktijk willen toepassen. Wil je bij Partyland Verhuur stage komen lopen? Dan willen wij van jou ontvangen:

·       je CV

·       je motivatie

·       wanneer ben je beschikbaar?


Bedrijfsprofiel
Sinds 1995 kunnen bedrijven, instellingen, evenementenbureau ‘s maar ook particulieren bij Partland terecht voor alle benodigdheden die nodig zijn voor een (stijlvol)feest of evenement. 

Bij Partyland kun je naast verhuur ook terecht voor een gedegen en persoonlijk advies op maat of zelfs een compleet concept. Dankzij ons ‘'one-stop-shop'' principe wordt slechts met één telefoontje alle aspecten rondom een bedrijfs- (particulier)of evenement geregeld.


Meer weten?
De werkzaamheden bij Partyland Verhuur zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

Is jouw interesse gewekt? En zie jij jezelf wel in een van de vacatures?  Stuur dan je sollicitatie en CV naar info@partyland.nl.  
Zie jij jezelf al hier tussen staan? Klik HIER


VAKANTIEMEDEWERKER

GELD VERDIENEN TIJDENS JE VAKANTIE?

Chillen met je vrienden aan het strand, een pilsje drinken op het terras of helemaal uit je dak gaan bij dat festival maar heb je geen geld? Kom dan tijdens je zomervakantie werken bij Partyland Verhuur.

Wij zijn nm. op zoek naar een enthousiaste kerel van 18 jaar en ouder met hands-on mentaliteit die ons kan ondersteunen bij voorbereidende werkzaamheden. 

Wil jij werken met de mooiste en grootste festival- en partytenten en toebehoren in de regio en als eerste op het evenemententerrein staan en daarmee geld verdienen? Stuur dan je CV naar info@partyland.nl

offerte overzicht

Aantal artikelen: 0
Proforma totaal: € 0,00